perjantai 11. elokuuta 2017

Musarit on käyty - tai siis Koskin vierailu(t). Torstaina mentiin mun pikkuserkulle,missä olimme ekan yön. Se oli kuin asuntohotelli; he asuivat alakerrassa ja yläkerrassa (missä pikkuserkkuni ennen perheineen asui) oli meille oma "koti" keittiöineen kaikkineen.
Torstai meni rupatellessa ja grillatessa, kun kerrankin olimme niin, ettei tarvinnut juosta pää kolmantena jalkana ympäri Koskia paikasta toiseen.
Onnistuin aiheuttamaan sydämentykytyksiä silloin torstaina. Menimme oleilemaan siihen yläkerran parvekkeelle ja mä päätin laittaa oven kunnolla kiinni, ettei mene savua sisälle. Muuten hyvä - ovi vain meni lukkoon. No, eihän siinä muu auttanut, kuin Ukkokullan kiivetä parvekkeen kaiteen yli ja kurotella itsensä palotikkaille ja siitä alas. Ennen kuin hän tuli   mut sisälle, oli hänen pakko kertoa pikkuserkulleni, mitä oli tapahtunut. Tosi reilua!!!Al
Perjantaina mentiin sitten mun ystävän luo ja olimme siellä sunnuntaihin asti. Aika meni rupatellessa ja tuli siinä muutama siiderikin otettua. Itse musareille emme menneet, kun siellä ei ollut oikein mitään "pakollista" nähtävää.
Mut kyllä se on myönnettävä, että olemme tulleet vanhoiksi - mentiin viimeistään yhdeltä nukkumaan.  :o

Sunnuntaina tulimme kotiin. Mukava oli käydä Koskissa, mutta kyllä koti on aina koti.

Tämän kuun alussa hemmottelin itseäni, vaikkei oikein olisi ollut rahaa. Kävin kasvohoidossa ja kynsihuollossa. Taas on kivat kynnet.



Se mua kiukuttaa, kun vasemman käden nimettömästä on kynsi katkennut tosi syvältä. Se kyllä lastoitettiin, mutta taas se meinaa revetä lisää. :(  Mutta ei uskoisi, että vasemman käden keskisormen kynsi on tosi nysä, kun se repesi samallalailla. Siihen tehtiin tosi kätsy feikkikynsi :) Se on kestänyt hyvin.
Kunhan tuo nimettömän kynsi kestäisi tämän kuun 30.päivään, jolloin on seuraava kynsihuolto.

Ens kuun alussa hemmottelen vielä itseäni jalkahoidolla, kun sukkien käyttö lähenee niin on sitten pehmeät ja hyvinvoivat jalat.
Lisäksi varasin pitkästä aikaa itselleni taas hieronnan. Täytyy alkaa käydä pari kertaa kuussa taas hierojalla,kun syksy alkaa.

Parit sukatkin on valmistunut, tai siis oikeastaan kolmet. Tässä kuvat kahdesta parista.
Novita Nalle Garden koko 42

Novita 7 veljestä Viidakko "maasto" koko 42/43

Ai joo, kaikkein kauhein meinas unohtua. Kaksi ystävää saivat houkuteltua mut lähtemään kanssaan vesijumppaan. Ilmoittautuminen on ensi viikolla ja tieto, pääseekö, tulee seuraavalla viikolla.
Tylsää, että täällä täytyy pitkien hiusten olla kiinni, vaikka ne olisi kasteltu  ja pesty. No, täytyy hommata uimalakki. Ukkokulta lupasi kyllä maksaa sen ja vesijumpan, jos me pääsemme sinne. On se niin kultainen.
(olin mäkin eilen kultainen; keitin hälle riisipuuroa, vaikken itse sitä syönytkään. Mun mielestä se kuuluu jouluun...)

Nyt siirryn katsomaan kisoja ja kutomaan.
Aurinkoista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)