sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Lunta tulvillaan...



Tai ei nyt sentään...Mutta ulkona höytyilee aina välillä jotain valkoista. Hiutaleiden koko vaihtelee pienestä oikein kunnon kokoiseen.  Ei se vielä maahan jää, mutta kuitenkin. Ehkä tätä voidaan pitää silti ensilumena - kun sitä ainakin välillä sataa. Ukkokullan pomo oli pelotellut, että keskiviikkona auraamaan, mutta siihen en jaksa uskoa.

Tämä viikko oli pyhitetty siivoamiselle. Maanantaina kaksi ystävääni tuli avuksi tähän kaaokseen. Yksi hoiti keittiön, toinen vessan ja mä selvin olohuoneen. En käsitä, miten tuota tavaraa onkin kertynyt noin paljon...Ja kun on paha tapa, että laskiessaan kädestä jotain, se tuppaa jäämään siihen. Mutta nyt on tasot tyhjänä, pölyt saaneet kyytiä ja kaikki sormenjäljet pyyhitty kaikista mahdollisista paikoista.
En ole mikään siivousintoilija, joten nyt kun on tehty kunnon suursiivous, koti tuntuu tosi ihanalta. Päätettiinkin, että nyt ei kerätä tasoille mitään, vaan kaikki laitetaan samantien paikoilleen. Pysyy koti paljon kauniimpana :)

Lumenhöytyily loppui ja aurinko kaivautui esiin pilvien takaa. Kiva :)

Viikon aikana kutominen on jäänyt vähälle, mutta eilen kudoin senkin edestä. Pitkästä aikaa kutominen tuntui mukavalta. Sainkin eilen taas yhden parin valmiiksi ja nyt pitäisi laittaa seuraavat puikoille. Täytyisi tyhjentää kamerasta sukkakuvat, niin saisi laitettua niitä tännekin.

Kävin viime viikolla ( siis tällä viikolla ) labrassa kilpirauhaskokeessa. Arvon pitäisi olla 1 ja 2 välillä ja mulla oli 1,4 eli siis on hyvä. Hienoa, että tuo lääkitys löytyi heti miten kohdalleen. Mulla on ollut tuo sama arvo 2,5 vuotta putkeen.
Huomisesta viikon päästä on se sydän ultra, kun sydämen vieressä on tummentuma, joka on kasvanut edellisestä kuvauksesta. Silloin kun kävin täällä tk:ssa, lääkäri sanoi, että tilanne on ristiriitainen; kuvan mukaan olisi sydämen vajaatoimintaa, mutta verikoearvo on ihan normaalin rajoissa. No, mieluummin tutkitaan enemmän kuin mennään olankohautuksella.

Ystis tulee kahville ja sen jälkeen menen kutomoon.
Mukavaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)